REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grybų (šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 100 gramų pupelių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 gramų grybų (šaldyti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų