Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą