Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.23 15:08 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų pupelių
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 100 gramų grybų (šaldyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pupeles išmirkyti per naktį ir išvirti su trupučiu vandens. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Didelėje keptuvėje įkaitinti kelis šaukštus aliejaus, berti grybus, česnakus bei svogūnus ir maišant kepti ant kaitrios ugnies 7-8 minutes, kol daržovės visai suminkštės. Tuomet krėsti pomidorų padažą, gardinti druska, prieskoniais ir maišant kepti dar kelias minutes. Nuvarvinti aliejų ir troškinį sumaišyti su pupelėmis. Skanaus!
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą