INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūsti)
- 3 saujos salotų (įvairios)
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių (dižono)
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 50 gramų acto (vyno)
- 0.5 saujos mėtų
- 1/4 arbatinio šaukštelio provanso žolelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti žiedais ir pamarinuoti acte.
Įvairias salotas sumaišyti su svogūnais.
Česnakus smulkiai sukapoti.
Mėtas smulkiai supjaustyti. Visus produktus sumaišyti.
Garstyčias praskiesti su actu, likusiu nuo svogūnų, aliejumi, druska, SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir pipirais. Šiuo užpilu paskaninti salotas.
Autorius: Luka
REKLAMA