INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bazilikų (šakelės)
- šiek tiek cukraus
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų pomidorų pastos (konservuoti (pomodori pelati))
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 mililitrų grietinės (20 proc. riebumo)
- 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
- 100 gramų mocarelos sūrio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite „Knorr Buljonetę“ jautienos sultinį viename litre vandens.
Pakepinkite nuluptus ir supjaustytus svogūnus bei česnakus. Tuomet sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite dar 3 minutes.
Supilkite sultinį. Sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę dar 10 minučių.
Sriubą pagardinkite grietine ir prieskoniais.
Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarela sūriu.
Autorius: Knorr
REKLAMA