REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 gramo česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 10 gramų kiaulės lašinių
  • 140 gramų jautienos
  • 20 gramų džiūvesėlių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vandens
  • šiek tiek druskos
  • 5 gramai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną du kartus permalti, įpilti 2 arbatinius šaukštelius vandens, sudėti kubeliais supjaustytus lašinukus, susmulkintą česnaką, juoduosius pipirus, druskos pagal skonį, išmaišyti.

    Formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsėliuose ir iškepti.
    Patiekiant aplieti ištirpintu sviestu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų