REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Salotų pagaminimas tetrunka 10 min (ar net mažiau), kol visas daržoves susipjaustai, sumaišai ir išdėlioji lėkštėse. Ir viskas – galima valgyti! Šios salotos kilusios iš Ispanijos Andalūzijos regiono, bet visoje Ispanijoje galima rasti pačių įvairiausių Pipirrana salotų variacijų. Aš pasirinkau gana tradicinį – su tunu. Salotas galite patiekti su skrebučiu, česnakiniu prancūzišku batonu ar tiesiog valgyti vienas.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 320 gramų konservuoto tuno
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas žaliosios paprikos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas raudonosios paprikos (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas mėlynasis svogūnas (vidutinio dydžio)
  • 1 vienetas agurkų (didelis)
  • 3.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1.5 valgomojo šaukšto baltojo vyno acto
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 10 min.

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų