REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 2 valgomieji šaukštai krienų
  • 250 gramų morkų
  • 500 gramų porų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 150 gramų lašišų (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 300 gramų grietinės (tiršta)
  • 2 litrai sultinio
  • šiek tiek kajeno pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gabaliukais supjaustykite bulves, susmulkinkite svogūną, o morkas supjaustykite stambiais griežinukais. Pakaitinkite aliejų, truputį pakepinkite bulves, morkas ir svogūnus. Įpilkite sultinio ir virkite 25 min. Porus supjaustykite griežinėliais ir virkite 5 min pasūdytame vandenyje. Grietinę sumaišykite su krienais. Lašišą supjaustykite juostelėmis, krapus - smulkiai. Sriubą sutrinkite mikseriu, sudėkite nukoštus porus, pagardinkite druska, pipirais ir kajeno pipirais. Supilkite į indelius, į kiekiviną porciją dėkite po šaukštą grietinės, sumaišytos su krienais. Pabarstykite lašišos juostelėmis ir susmulkinatis krapais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų