Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 mililitrų apelsinų (sultys)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 20 gramų imbierų (šaknis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 800 gramų moliūgų
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (daržovių kubelis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošti apie 800 ml sultinio. Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais ir apkepinti su sviestu. Apibarstyti kariu ir cukrumi. Maišant troškinti apie 5 min. Apšlakstyti apelsinų sultimis ir po minutės užpilti daržovių sultiniu. Į sriubą įdėti nuvalytą imbiero šaknį ir virti ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tuomet imbiero šaknį iš sriubos išimti (jei mėgstate švelniau, išimti po 10 min.), įberti druskos, pipirų. Elektriniu plakikliu daržoves sutrinti. Įpylus į lėkštę sriubą pagardinti šaukštu grietinės. Sriubą galima paskaninti kepintomis moliūgų sėklomis ar kapotais migdolais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 150 mililitrų apelsinų (sultys)
- 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
- 20 gramų imbierų (šaknis)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 800 gramų moliūgų
- šiek tiek druskos
- 30 gramų sviesto
- 1 vienetas sultinio (daržovių kubelis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošti apie 800 ml sultinio. Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais ir apkepinti su sviestu. Apibarstyti kariu ir cukrumi. Maišant troškinti apie 5 min. Apšlakstyti apelsinų sultimis ir po minutės užpilti daržovių sultiniu. Į sriubą įdėti nuvalytą imbiero šaknį ir virti ant silpnos ugnies 20-25 minutes. Tuomet imbiero šaknį iš sriubos išimti (jei mėgstate švelniau, išimti po 10 min.), įberti druskos, pipirų. Elektriniu plakikliu daržoves sutrinti. Įpylus į lėkštę sriubą pagardinti šaukštu grietinės. Sriubą galima paskaninti kepintomis moliūgų sėklomis ar kapotais migdolais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą