Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 100 gramų pievagrybių (švieži)
- 1 stiklinė vandens
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- šiek tiek sparaginių pupelių (marinuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės:
300 g nebrangaus vištienos vyniotinio (parduotuvėse kainuoja ~ 9 litus).
Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 100 gramų pievagrybių (švieži)
- 1 stiklinė vandens
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 100 gramų žiedinių kopūstų
- šiek tiek sparaginių pupelių (marinuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papildomai reikės:
300 g nebrangaus vištienos vyniotinio (parduotuvėse kainuoja ~ 9 litus).
Visus produktus, išskyrus česnakus, supjaustyti pakankamai smulkiai. Pirmiausia pakepti vyniotinį (nuo jo išsiskleidžia šiek tiek riebaliukų, tad papildomai aliejaus nereikia). Tuomet suberti supjaustytas daržoves, o česnako galvutes įmesti nenuluptas ir apkepti. Kai viskas apkepa, užpilti paruoštą mišinuką: porą šaukštų miltų sumaišyti su stikline vandens. Dar keletą minučių pakepti ir ant galo įdėti porą šaukštų neriebios grietinės. Jei kam reikia, pridėti prieskonių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą