Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai persikų
- 1 stiklinė pieno
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
- 3 valgomieji šaukštai ledų (vaniliniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persikus be kauliukų suplakti su 1/4 stiklinės pieno mikseryje.
Tada sudėti ledus, supilti likusį pieną ir apelsinų sultis.
Suplakti.
Supilti į kokteilines taures, papuošti persikų gabaliukais, mėtos lapeliais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai persikų
- 1 stiklinė pieno
- 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
- 3 valgomieji šaukštai ledų (vaniliniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persikus be kauliukų suplakti su 1/4 stiklinės pieno mikseryje.
Tada sudėti ledus, supilti likusį pieną ir apelsinų sultis.
Suplakti.
Supilti į kokteilines taures, papuošti persikų gabaliukais, mėtos lapeliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą