REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai rabarbarų (kotai)
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • 200 gramų varškės
  • 30 gramų želatinos
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (braškių)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
    Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
    Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
    Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
    Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
    Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
    Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 vienetai rabarbarų (kotai)
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • 200 gramų varškės
  • 30 gramų želatinos
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (braškių)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
    Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
    Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
    Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
    Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
    Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
    Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
    Skanaus!

Autorius: Nijolė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų