Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 150 mililitrų grietinėlės
- 200 gramų varškės
- 30 gramų želatinos
- 3 valgomieji šaukštai uogienės (braškių)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 150 mililitrų grietinėlės
- 200 gramų varškės
- 30 gramų želatinos
- 3 valgomieji šaukštai uogienės (braškių)
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Želatiną užpyliau šiltu vandeniu ir palikau išbrinkti.
Rabarbarų kotus nulupau ir apviriau pasaldintame vandenyje.
Išvirtus rabarbarus sutryniau kartu su braškių uogiene.
Į vieną dubenį sudėjau grietinėlę, varškę, cukrų, vanilinį cukrų ir su braškių uogiene sutrintus rabarbarus.
Viską sutryniau iki vientisos masės ir sumaišiau su išbrinkusia želatina.
Gautą masę supyliau į formeles ir padėjau šaltai, kad sustingtų.
Sušalusį desertą išėmiau iš formelių, papuošiau braške (iš uogienės) ir patiekiau.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą