REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- šiek tiek migdolų (papuošimui)
- 400 gramų persikų (konservuoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 300 mililitrų pieno
- 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 125 gramai sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremas: užvirinti pieną.
Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- šiek tiek migdolų (papuošimui)
- 400 gramų persikų (konservuoti)
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės
- 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 300 mililitrų pieno
- 150 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 125 gramai sausainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kremas: užvirinti pieną.
Trynius suplakti su vanile, cukrumi ir krakmolu. Tada plona srovele, plakant, supilti į pieną.
Gautą masę užvirinti ir pavirti ant silpnos ugnies, maišant, apie 2-3 min, kol sutirštės. Atvėsinti.
Grietinėlę suplakti ir sumaišyti su kremu.
Sausainius sulaužyti ir sudėti į desertines vazeles.
Ant sausainių sudėti persikus, užpilti kremu ir padėti į šaldytuvą.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą