INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 500 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- 150 gramų grietinės (neriebi)
- šiek tiek prieskonių (daržovėms)
- 300 gramų daržovių (įvairios (morkos, brokoliai, kukurūzai ir kt.))
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos (kalakutienos) file perpjauti išilgai, barstyti pipirų ir druskos. Mėsą marinuoti 30 minučių.
Tada mėsą sudėti į garų puodą ir virti 30 minučių. Likus 15 minučių iki, kol bus išvirta vištiena, sudėti daržoves (jei puodas vieno aukšto - daržoves dėti ant mėsos).
Kol viskas verda, sudėti į dubenį grietinę, trintą česnaką, berti truputį druskos ir išmaišyti.
Troškinį patiekti su padažu.
Skanaus :)
Autorius: Rūta
REKLAMA