• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kaliaropių ((vidutinė))
  • 1 vienetas svogūnų (( galima ir poro))
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų ((smulkinti))
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių ( SANTA MARIA universalūs ir persiladas )
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kaliaropių ((vidutinė))
  • 1 vienetas svogūnų (( galima ir poro))
  • 1 skiltelė česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų ((smulkinti))
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių ( SANTA MARIA universalūs ir persiladas )
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kaliaropę nulupti ir sutarkuoti per burokinę tarką.
  2. Svogūną ir česnaką smulkinti ir sudėti į sutarkuotą kaliaropę, berti prieskonius, druskos pagal skonį, citrinos rūgštelės. Viską pamaigyti ranka.
  3. Berti smulkintus krapus, majonezą maišyti lygiomis dalimis su grietine ir maišyti su paruošta kaliarope. Galima dėti tarkuotų morkų ar smulkinto agurko kubeliais, ridikėlių, kas kam patinka.

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų