Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite kubeliais.
Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su prieskoniais, sulaužytais lauro lapeliais ir ištrinkite prieskoniais mėsos gabaliukus.
Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis su supilkite aliejų, išmaišykite.
Marinuokite apie 12 valandų.
Kepkite grilyje.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 2 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- šiek tiek druskos
- 100 mililitrų aliejaus
- šiek tiek prieskonių (šašlykams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustykite kubeliais.
Sutrinkite česnaką ir sumaišykite su prieskoniais, sulaužytais lauro lapeliais ir ištrinkite prieskoniais mėsos gabaliukus.
Mėsą apšlakstykite citrinos sultimis su supilkite aliejų, išmaišykite.
Marinuokite apie 12 valandų.
Kepkite grilyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą