INGREDIENTAI:
  -   4 valgomieji šaukštai   cukraus 
  -   3 vienetai   obuolių 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų (1 stiklinė = 180 ml) 
  -   150 gramų   sviesto (lydytas) 
  -   0.5 stiklinės   grietinės 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sviestą sumaišome su kepimo milteliais ir grietine. Vietoj kepimo miltelių tinka nugesinta soda. Suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. 
 
 Tešla išdedame kepimo formos dugną.
 Obuolius sutarkuojame ir sumaišome su cukrumi. Sudedame ant tešlos. 
 Pyragą kepiau 170-180 C orkaitėje 50 min.   
    Autorius: Ona 
           INGREDIENTAI:
  -   4 valgomieji šaukštai   cukraus 
  -   3 vienetai   obuolių 
  -   1.5 stiklinės   kvietinių miltų (1 stiklinė = 180 ml) 
  -   150 gramų   sviesto (lydytas) 
  -   0.5 stiklinės   grietinės 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Sviestą sumaišome su kepimo milteliais ir grietine. Vietoj kepimo miltelių tinka nugesinta soda. Suberiame miltus ir gerai išminkome tešlą. 
 
 Tešla išdedame kepimo formos dugną.
 Obuolius sutarkuojame ir sumaišome su cukrumi. Sudedame ant tešlos. 
 Pyragą kepiau 170-180 C orkaitėje 50 min.   
    Autorius: Ona 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI