Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 200 gramų pupų (konservuotos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė grietinėlės
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 vienetai žuvies (pangasija, filė)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 12 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
- 200 gramų pupų (konservuotos)
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 stiklinė grietinėlės
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 vienetai žuvies (pangasija, filė)
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Filė supjaustyti porcijiniais gabalais ir ištrinti su prieskoniais.
Pakepti žuvį alyvuogių aliejuje.
Pupas ištraukti iš indelio, nuplauti ir apkepinti alyvuogių aliejuje kartu su garstyčiomis, citrinų sultimis ir grietinėle (apie 5-10 min).
Pomidorus perpjauti per pusę, žalumynus susmulkinti.
Žuvį patiekti su pupų padažu, pomidorais ir žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą