REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kepta pangasija su padažu pagamintu iš daržovių ir pieno.

INGREDIENTAI:

  • Marinatui:
  • 600 gramų pangasijų filė
  • 5 žiupsneliai pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • šiek tiek druskos
  • Padažui:
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 mililitrų pieno
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto 82%
  • 1 valgomasis šaukštas miltai
  • 2 skiltelės česnakų
  • 2 žiupsneliai sultinio
  • Garnyrui:
  • 8 vienetai bulvių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pangasiją barstau pipirais, baziliku, druska pagal skonį ir palieku 1 valandai pasimarinuoti.
  2. Padažui tarkuoju morką, smulkinu svogūną ir pakepinu svieste maišant, įdedu pusę kubelio sultinio, miltų. Maišant pilu pieną, užverda ir nukaičiu, įspaudžiu česnaką. Viską gerai išmaišau.
  3. Pangasiją kepu su trupučiu aliejaus, verdu bulves ir piluosi kvapnaus padažo.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų