Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 ir 1/5 kilogramo bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 10 vienetų vištienos sparnelių
- 2 stiklinės acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius nuplauname ir nusausiname.
Marinatui sumaišome balzaminį actą, medų, išspaustą česnaką, druską bei pipirus.
Sparnelius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su marinatu ir paliekame bent 1 val. pasimarinuoti.
Išsimarinavusius sparnelius sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstome šiek tiek marinatu ir šalia sudedame nuskustas bei supjaustytas bulves.
Bulves dar apibarstome druska bei pipirais ir apšlakstome aliejumi.
Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Geriausia pirmąsias 20 min. kepti uždengus folija, o, paskui, baigti kepti nuėmus foliją.
Patiekiame karštus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 ir 1/5 kilogramo bulvių
- 5 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 10 vienetų vištienos sparnelių
- 2 stiklinės acto (balzaminis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelius nuplauname ir nusausiname.
Marinatui sumaišome balzaminį actą, medų, išspaustą česnaką, druską bei pipirus.
Sparnelius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su marinatu ir paliekame bent 1 val. pasimarinuoti.
Išsimarinavusius sparnelius sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstome šiek tiek marinatu ir šalia sudedame nuskustas bei supjaustytas bulves.
Bulves dar apibarstome druska bei pipirais ir apšlakstome aliejumi.
Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Geriausia pirmąsias 20 min. kepti uždengus folija, o, paskui, baigti kepti nuėmus foliją.
Patiekiame karštus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą