INGREDIENTAI:
  -   5   česnakų 
-   2 valgomieji šaukštai   kalendrų (smulkinta) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   paprikų (malta) 
-   1 kilogramas   vištos filė 
-   150 gramų   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   100 gramų   grietinės 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   baltųjų pipirų (malta) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną supjaustome kubeliais.
 Sutriname česnako skilteles ir sumaišome su majonezu, grietine, kalendra, citrinos sultimis, pipirais ir paprika. Įmaišome vištieną ir paliekame marinuotis 12 valandų.
 Suveriame ant iešmelių ir apibarstome druska.
 Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
   Autorius: Vilma 
           INGREDIENTAI:
  -   5   česnakų 
-   2 valgomieji šaukštai   kalendrų (smulkinta) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   paprikų (malta) 
-   1 kilogramas   vištos filė 
-   150 gramų   majonezo 
-   šiek tiek   druskos 
-   100 gramų   grietinės 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   baltųjų pipirų (malta) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Vištieną supjaustome kubeliais.
 Sutriname česnako skilteles ir sumaišome su majonezu, grietine, kalendra, citrinos sultimis, pipirais ir paprika. Įmaišome vištieną ir paliekame marinuotis 12 valandų.
 Suveriame ant iešmelių ir apibarstome druska.
 Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
   Autorius: Vilma 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI