INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
- 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
- 1 kilogramas vištos filė
- 150 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grietinės
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome kubeliais.
Sutriname česnako skilteles ir sumaišome su majonezu, grietine, kalendra, citrinos sultimis, pipirais ir paprika. Įmaišome vištieną ir paliekame marinuotis 12 valandų.
Suveriame ant iešmelių ir apibarstome druska.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
Autorius: Vilma
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 2 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta)
- 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
- 1 kilogramas vištos filė
- 150 gramų majonezo
- šiek tiek druskos
- 100 gramų grietinės
- 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome kubeliais.
Sutriname česnako skilteles ir sumaišome su majonezu, grietine, kalendra, citrinos sultimis, pipirais ir paprika. Įmaišome vištieną ir paliekame marinuotis 12 valandų.
Suveriame ant iešmelių ir apibarstome druska.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
Autorius: Vilma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI