Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
- 3 vienetai obuolių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų sausainių
- 50 gramų juodojo šokolado
- 1 valgomasis šaukštas likerio (riešutų arba romas, konjakas)
- 500 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais.
Sudėti į puodą, suberti 1 šaukštą cukraus, supilti 2 šaukštus citrinos sulčių, 2 šaukštus vandens ir patroškinti 10 min.
Atvėsinti, supilti alkoholį.
Likusį cukrų sumalti į pudrą ir sumaišyti su mascarpone, 2 šaukštais citrinos sulčių ir grietinėle.
Sausainius sulaužyti, sudėti į desertines vazeles, paberti tarkuoto šokolado, sudėti obuolius ir kremą. Deserto viršų apibarstyti šokoladu, uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve 2 val.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
- 3 vienetai obuolių
- 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
- 100 gramų sausainių
- 50 gramų juodojo šokolado
- 1 valgomasis šaukštas likerio (riešutų arba romas, konjakas)
- 500 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais.
Sudėti į puodą, suberti 1 šaukštą cukraus, supilti 2 šaukštus citrinos sulčių, 2 šaukštus vandens ir patroškinti 10 min.
Atvėsinti, supilti alkoholį.
Likusį cukrų sumalti į pudrą ir sumaišyti su mascarpone, 2 šaukštais citrinos sulčių ir grietinėle.
Sausainius sulaužyti, sudėti į desertines vazeles, paberti tarkuoto šokolado, sudėti obuolius ir kremą. Deserto viršų apibarstyti šokoladu, uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve 2 val.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą