Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 100 gramų sausainių
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas likerio (riešutų arba romas, konjakas)
  • 500 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais.
    Sudėti į puodą, suberti 1 šaukštą cukraus, supilti 2 šaukštus citrinos sulčių, 2 šaukštus vandens ir patroškinti 10 min.
    Atvėsinti, supilti alkoholį.
    Likusį cukrų sumalti į pudrą ir sumaišyti su mascarpone, 2 šaukštais citrinos sulčių ir grietinėle.
    Sausainius sulaužyti, sudėti į desertines vazeles, paberti tarkuoto šokolado, sudėti obuolius ir kremą. Deserto viršų apibarstyti šokoladu, uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve 2 val.

Autorius: Gegužė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus (rudas)
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • 100 gramų sausainių
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 1 valgomasis šaukštas likerio (riešutų arba romas, konjakas)
  • 500 gramų maskarponės sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupti, supjaustyti gabaliukais.
    Sudėti į puodą, suberti 1 šaukštą cukraus, supilti 2 šaukštus citrinos sulčių, 2 šaukštus vandens ir patroškinti 10 min.
    Atvėsinti, supilti alkoholį.
    Likusį cukrų sumalti į pudrą ir sumaišyti su mascarpone, 2 šaukštais citrinos sulčių ir grietinėle.
    Sausainius sulaužyti, sudėti į desertines vazeles, paberti tarkuoto šokolado, sudėti obuolius ir kremą. Deserto viršų apibarstyti šokoladu, uždengti plėvele ir palaikyti šaldytuve 2 val.

Autorius: Gegužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų