REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (įdarui)
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 3 vienetai obuolių
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
  • 400 gramų varškės (įdarui)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.

    Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
    Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
    Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
    Valgyti atvėsusį.

Autorius: Diana

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (įdarui)
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 3 vienetai obuolių
  • 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
  • 400 gramų varškės (įdarui)
  • 150 gramų sviesto (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.

    Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
    Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
    Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
    Valgyti atvėsusį.

Autorius: Diana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų