Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (įdarui)
- 100 gramų cukraus (tešlai)
- 3 vienetai obuolių
- 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
- 400 gramų varškės (įdarui)
- 150 gramų sviesto (tešlai)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.
Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus (įdarui)
- 100 gramų cukraus (tešlai)
- 3 vienetai obuolių
- 350 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų grietinėlės (įdarui)
- 400 gramų varškės (įdarui)
- 150 gramų sviesto (tešlai)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su cukrumi, supilti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla tampa labai biri. Ją suberiame į formą.
Sumaišyti varškę su grietinėle ir cukrumi, bet nesuplakti mikseriu. Gaunasi kremo purumo masė. Ją supilti ant formoje esančio pagrindo.
Ant viršaus burokine tarka sutarkuoti vidutinio didumo obuolius ir pašauti i orkaite.
Kepti 175 laipsnių (pagal Celsijų) temperatūroje 35-40min.
Valgyti atvėsusį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą