REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 75 gramai cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 vienetai obuolių (dideli)
  • Antras sluoksnis:
  • 100 gūželių riešutų (aš naudojau žemės)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų sviesto (minkštas)
  • 75 gramai cukraus pudros
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 60 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 3 vienetai obuolių (dideli)
  • Antras sluoksnis:
  • 100 gūželių riešutų (aš naudojau žemės)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
  2. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
  3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę.
  4. Sudedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius bei viską gerai išmaišome.
  5. Kepimo formą aptepame sviestu, sudedame tešlą.
  6. Riešutus susmulkiname peiliu arba blenderiu, dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
    Riešutų masę dedame ant tešlos. Kepame apie 35 min. 180 °C temp. orkaitėje.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų