Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas obuolių
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
Tešla turi būti tąsi.
Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą