Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
    Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
    Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
    Tešla turi būti tąsi.
    Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
    Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
    Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
    Skanaus!

Autorius: Odeta

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 400 gramų kondensuoto pieno (sutirštintas)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus obuolius supjaustyti ir apkepti svieste, kol taps auksinės spalvos (apie 4-5 min.).
    Tešlai sumaišyti kiaušinius su kondensuotu pienu, miltais ir vaniliniu cukrumi.
    Į tešlos masę reikia įdėti ir kepimo miltelių arba sodos šaukštelio.
    Tešla turi būti tąsi.
    Apkeptus, pravėsusius obuolius įmaišyti į tešlą ir viską sudėti į kepimo formą.
    Kepti 185 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
    Tikrai labai skanus, šlapias ir aromatingas obuolių pyragas!
    Ir greitai bei lengvai pagaminamas!
    Skanaus!

Autorius: Odeta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų