INGREDIENTAI:
  -   1 arbatinis šaukštelis   cinamono 
  -   120 gramų   cukraus 
  -   100 gramų   morkų (smulkiai sutarkuotos) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   vanilės (esencija) 
  -   1 vienetas   kiaušinių 
  -   180 gramų   kvietinių miltų 
  -   70 mililitrų   pieno 
  -   160 mililitrų   aliejaus 
  -   1.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Įkaitiname orkaitę iki 180° C laipsnių. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, cinamoną, cukrų ir priedus, jei dedame. Išplakame kiaušinį, įpilame vanilės esenciją, aliejų, išmaišome ir supilame į sausų ingredientų masę. Tuomet sudedame tarkuotas morkas ir viską atsargiai išmaišę (nepermaišome per daug) sukrečiame į kepimo popieriumi išklotą formą bei kepame apie 30 minučių arba kol prie degtuko nebelimpa tešla. 
  
    Autorius: Agnė 
     REKLAMA