INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono
- 175 gramai cukraus
- 140 gramų morkų
- 0.5 arbatinio šaukštelio muskato
- 3 vienetai kiaušinių (dideli)
- 175 gramai kvietinių miltų
- 175 gramai aliejaus (saulėgrąžų)
- 100 gramų razinų
- 1 valgomasis šaukštas kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinau orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų.
Į didelį indą įmušiau kiaušinius, subėriau cukrų ir gerai išplakiau, kad neliktų neištirpusių cukraus granulių.
Miltus sumaišiau su kepimo milteliais, cinamonu ir muskatu.
Tuomet įmaišiau aliejų, citrinos žievelę ir sausų produktų masę.
Į tešlą taip pat įmaišiau išbrinkusias razinas ir morkų košelę (morkas reikia sutarkuoti kaip bulvių tarkę).
Kepiau ~50 minučių.
Autorius: Brigita
REKLAMA