REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 140 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 500 gramų moliūgų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 50 gramų sviesto (tirpintas)
- 3 gramai kepimo miltelių
- 110 gramų avižinių dribsnių
- 175 gramai varškės sūrio (15-18% riebumo)
- 100 gramų vaisių (džiovinti, cukruoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižiniai dribsniai sumalami į miltus.
75 g varškės sūrio sumaišoma su tirpintu sviestu, 1 kiaušinio tryniu, 50 g cukraus bei druska.
Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti malti avižiniai dribsniai ir išminkoma vientisa tešla.
Tešla apvyniojama maistine plėvele ir padedama į šaldytuvą, kol bus paruoštas įdaras.
Moliūgas nulupamas ir supjaustomas mažais, tvarkingais kubeliais.
Moliūgo kubeliai sumaišomi su džiovintų vaisių gabaliukais, imbieru bei cinamonu.
Išplakami 2 kiaušiniai bei 1 kiaušinio baltymas, palaipsniui suberiama 90 g cukraus ir viskas gerai išplakama.
Į kiaušinių masę sudedama 100 g tarkuoto varškės sūrio ir viskas gerai išmaišoma.
Atšaldyta tešla išklojamas apvalios kepimo formos dugnas bei kraštai.
Sudedama moliūgų masė ir ant viršaus užpilama kiaušinių bei sūrio masė.
Kepama apie 30-40 minučių 185 laipsnių temperatūroje, kol pyragas gražiai paruduoja.
Iškeptas pyragas paliekamas kepimo formoje atvėsti ir skanaujama.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono (maltas)
- 140 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 500 gramų moliūgų
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
- 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 50 gramų sviesto (tirpintas)
- 3 gramai kepimo miltelių
- 110 gramų avižinių dribsnių
- 175 gramai varškės sūrio (15-18% riebumo)
- 100 gramų vaisių (džiovinti, cukruoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Avižiniai dribsniai sumalami į miltus.
75 g varškės sūrio sumaišoma su tirpintu sviestu, 1 kiaušinio tryniu, 50 g cukraus bei druska.
Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti malti avižiniai dribsniai ir išminkoma vientisa tešla.
Tešla apvyniojama maistine plėvele ir padedama į šaldytuvą, kol bus paruoštas įdaras.
Moliūgas nulupamas ir supjaustomas mažais, tvarkingais kubeliais.
Moliūgo kubeliai sumaišomi su džiovintų vaisių gabaliukais, imbieru bei cinamonu.
Išplakami 2 kiaušiniai bei 1 kiaušinio baltymas, palaipsniui suberiama 90 g cukraus ir viskas gerai išplakama.
Į kiaušinių masę sudedama 100 g tarkuoto varškės sūrio ir viskas gerai išmaišoma.
Atšaldyta tešla išklojamas apvalios kepimo formos dugnas bei kraštai.
Sudedama moliūgų masė ir ant viršaus užpilama kiaušinių bei sūrio masė.
Kepama apie 30-40 minučių 185 laipsnių temperatūroje, kol pyragas gražiai paruduoja.
Iškeptas pyragas paliekamas kepimo formoje atvėsti ir skanaujama.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą