Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kakavos
- 4 vienetai sausainių
- 100 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į varškę suberti vanilinį bei paprastą cukrų ir gerai išmaišyti.
Varškę padalinti į dvi dalis, o į vieną iš jų įdėti kakavos ir išmaišyti.
Tada statyti tortuką: sausainis, sluoksnis varškės su kakava, sausainis, sluoksnis varškės be kakavos ir t.t.
Ant viršaus turėtų būti varškė.
Puošti galima kaip tik patinka.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis kakavos
- 4 vienetai sausainių
- 100 gramų varškės
- 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į varškę suberti vanilinį bei paprastą cukrų ir gerai išmaišyti.
Varškę padalinti į dvi dalis, o į vieną iš jų įdėti kakavos ir išmaišyti.
Tada statyti tortuką: sausainis, sluoksnis varškės su kakava, sausainis, sluoksnis varškės be kakavos ir t.t.
Ant viršaus turėtų būti varškė.
Puošti galima kaip tik patinka.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą