REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek miltai
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kiaulienos - jautienos faršas)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė kefyro
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek miltai
  • 2 žiupsneliai druskos
  • 500 gramų kiaulės faršo (arba kiaulienos - jautienos faršas)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti kefyrą, kiaušinį bei druską. Po truputį berti miltus, kol tešla nelips prie rankų (turi gautis gana standi tešla).
  2. Įdarui. Į faršą pridėti smulkiai supjaustytus svogūnus (galima net gi pertrinti per mėsmalę). Pridėti druskos, pipirų.
  3. Tešlą iškočioti. Išpjaustyti ovalus ir į kiekvieno vidurį pridėti faršo. Gerai sulipdyti.
  4. Kepti keptuvėje, dideliame kiekyje aliejaus (iš abiejų pusių), kol paruduos. Dėti ant servetėlių, kad sugertų aliejaus perteklius.

    Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų