REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas obuolių
  • 1 stiklinė salierų (kubeliais pjaustyti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 stiklinė majonezo
  • 125 gramai makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų žuvies (rūkyta)
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir supilami į graibštą. Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi smulkiais kubeliais. Iš žuvies išimami kaulai. Visi produktai sumaišomi ir apipilami majonezu, sumaišytu su tarkuotu svogūnu. Po to pasūdoma ir įberiama raudonųjų pipirų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų