REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bruknių (papuošimui)
  • 75 mililitrai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (Santa Maria, maltas)
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 250 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo, punšo kremui)
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai punšo (punšo kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~ 25 vnt.


    Taip pat reikės pie 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)


    Sumaišykite sviestą su cukrumi. Įdėkite kiaušinio trynį. Tada supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Po to, išėmę krepšelius, palikite atvėsti.

    Ant migdolinių krepšelių uždėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bruknių (papuošimui)
  • 75 mililitrai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (Santa Maria, maltas)
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 1 vienetas kiaušinių (tryniai)
  • 250 mililitrų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo, punšo kremui)
  • 100 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai punšo (punšo kremui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~ 25 vnt.


    Taip pat reikės pie 25 mažų kepimo formelių (skardinių arba popierinių)


    Sumaišykite sviestą su cukrumi. Įdėkite kiaušinio trynį. Tada supilkite miltus, imbierą ir migdolus bei gerai išmaišykite. Tešlą palikite pastovėti šaldytuve apie valandą.

    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C temperatūros. Patepkite riebalais skardines kepimo formeles arba naudokite popierines. Tešlą padalinkite į 25 lygias dalis ir, sudėję po vieną į kepimo formeles, kepkite orkaitėje apie 8 minutes. Po to, išėmę krepšelius, palikite atvėsti.

    Ant migdolinių krepšelių uždėkite plakto punšo kremo ir papuoškite bruknėmis.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų