REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 2.5 vieneto kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
  • 70 gramų sviesto
  • 1.5 saujos razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame šiltu pienu sausas mieles ir sumaišome jas su 2 kiaušiniais, 150 g cukraus, vaniliniu cukrumi bei aliejumi.
    Suberiame miltus ir suminkome tešlą.
    Užminkytą tešlą padedame šiltai, kad pakiltų.
    Tuo tarpu nulupame obuolius ir sutarkuojame juos su tarka.
    Ištirpiname keptuvėje sviestą ir pakepiname jame sutarkuotus obuolius su likusiu cukrumi.
    Razinas švariai perplauname ir maždaug 15 min. užmerkiame pasaldintame vandenyje.
    Pakilusią tešlą iškočiojame į storą blyną, aptepame pakepintais obuoliais, sudedame išmirkintas bei nusunktas razinas, suvyniojame į storą ritinį, sulenkus dedame ant kepimo popieriumi išklotos bei riebalais pateptos kepimo skardos, aptepame išplaktu puse kiaušinio ir pabarstome cukrumi.
    Kepame apie 40-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgome pravėsusią.
    Skanaus!

Autorius: Jomantė

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų cukraus
  • 4 vienetai obuolių
  • 2.5 vieneto kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 50 mililitrų aliejaus (augalinis)
  • 70 gramų sviesto
  • 1.5 saujos razinų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mielių (sausos)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užpilame šiltu pienu sausas mieles ir sumaišome jas su 2 kiaušiniais, 150 g cukraus, vaniliniu cukrumi bei aliejumi.
    Suberiame miltus ir suminkome tešlą.
    Užminkytą tešlą padedame šiltai, kad pakiltų.
    Tuo tarpu nulupame obuolius ir sutarkuojame juos su tarka.
    Ištirpiname keptuvėje sviestą ir pakepiname jame sutarkuotus obuolius su likusiu cukrumi.
    Razinas švariai perplauname ir maždaug 15 min. užmerkiame pasaldintame vandenyje.
    Pakilusią tešlą iškočiojame į storą blyną, aptepame pakepintais obuoliais, sudedame išmirkintas bei nusunktas razinas, suvyniojame į storą ritinį, sulenkus dedame ant kepimo popieriumi išklotos bei riebalais pateptos kepimo skardos, aptepame išplaktu puse kiaušinio ir pabarstome cukrumi.
    Kepame apie 40-60 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Valgome pravėsusią.
    Skanaus!

Autorius: Jomantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų