• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 25 vienetai midijų (išplautos, šviežios)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 stiklinės petražolių (kapotos)
  • 0.5 vieneto svogūnų (saldūs (pvz. Vidalia))
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 25 vienetai midijų (išplautos, šviežios)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 0.5 stiklinės petražolių (kapotos)
  • 0.5 vieneto svogūnų (saldūs (pvz. Vidalia))
  • 1/4 stiklinės grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 3 skiltelės česnakų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite sviestą.
    Kai sviestas pradeda burbuliuoti sudėkite supjaustytus pomidorus, susmulkintą česnaką, petražoles, svogūną ir šiek tiek pakepkite.
  2. Pakepinus sudėkite midijas ir nedelsiant uždenkite keptuvę sandariu dangčiu. Maždaug po 2-3 min. patikrinkite, ar midijos atsidarė ir greitai jas išmaišykite.
    Turi išbėgti midijų sultys, kuriose leiskite joms išsitroškinti. Tuomet supilkite grietinėlę ir vėl išmaišykite, patroškinkite dar apie 2 min.
  3. Midijas, kurios neatsidarė išmeskite, nes jų valgyti negalima.

Autorius: Romutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų