REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 120 gramų cukraus (rudasis)
  • 300 gramų mėlinių (šaldytos/šviežios)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 10 valgomųjų šaukštų pieno
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
    Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
    Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 120 gramų cukraus (rudasis)
  • 300 gramų mėlinių (šaldytos/šviežios)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 10 valgomųjų šaukštų pieno
  • 4 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
    Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
    Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
    Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
    Skanaus!

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų