Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 120 gramų cukraus (rudasis)
- 300 gramų mėlinių (šaldytos/šviežios)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 10 valgomųjų šaukštų pieno
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 120 gramų cukraus (rudasis)
- 300 gramų mėlinių (šaldytos/šviežios)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 10 valgomųjų šaukštų pieno
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai sviesto (žemės riešutų)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite viename dubenyje cukrų, kiaušinius, pieną, žemės riešutų sviestą ir aliejų.
Tada suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Sudėkite tešlą į aliejumi išteptą kepimo formą ir suberkite mėlynes.
Kepkite apie 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Pyragą atvėsinkite ir pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą