Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų jautienos faršo
- 200 gramų makaronų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1.5 litro sultinio (jautienos)
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
- 600 mililitrų padažo (salsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką ir svogūną supjaustyti smulkiai.
Faršą pakepti kartu su smulkinta paprika ir svogūnu. Pasūdyti, įberti pipirų.
Į puodą sudėti faršą ir visus likusius ingredientus ir virti 35-40 min.
Patiekti su žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas paprikų
- 600 gramų pomidorų pastos (konservuoti, be odelių)
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų jautienos faršo
- 200 gramų makaronų
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1.5 litro sultinio (jautienos)
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų
- 600 mililitrų padažo (salsa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Papriką ir svogūną supjaustyti smulkiai.
Faršą pakepti kartu su smulkinta paprika ir svogūnu. Pasūdyti, įberti pipirų.
Į puodą sudėti faršą ir visus likusius ingredientus ir virti 35-40 min.
Patiekti su žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą