REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1/4 stiklinės avižinių dribsnių (greitai paruošiami)
  • 1.5 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
    Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
    Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
    Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
    Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
    Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1/4 stiklinės avižinių dribsnių (greitai paruošiami)
  • 1.5 stiklinės pasukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
    Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
    Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
    Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
    Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
    Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
    Skanaus.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų