Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1/4 stiklinės avižinių dribsnių (greitai paruošiami)
- 1.5 stiklinės pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 ir 1/4 stiklinės kvietinių miltų
- 1/4 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1/4 stiklinės avižinių dribsnių (greitai paruošiami)
- 1.5 stiklinės pasukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mažoje keptuvėje, virš vidutinės ugnies, vis pakratant, pakepiname apie 3-5 min. avižinius dribsnius.
Pakepintus dribsnius sumaišome su miltais, kepimo milteliais, cinamonu bei druska.
Birių produktų kauburyje padarome duobutę, įmušame kiaušinius ir viską išmaišome.
Supilame pasukas, aliejų, sudedame medų ir išmaišome vientisą tešlą.
Įkaitiname vaflinę keptuvę, į ją šaukštu pilame tešlą ir gražiai apkepame.
Patiekiame su uogomis, grietinėle, medumi ar kitokiais mėgstamais pagardais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą