REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 galvos česnakų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 80 mililitrų acto
  • 500 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 lapas laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 galvos česnakų
  • šiek tiek pipirai (kvapnieji)
  • 80 mililitrų acto
  • 500 mililitrų vandens
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 lapas laurų lapų (lapai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupkite česnako skilteles.
  2. Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite druską ir sudėkite lauro lapelį bei pipirų žirnelius. Užvirinkite ant vidutinės ugnies, tada sudėkite česnako skilteles ir pavirkite apie 5 minutes.
  3. Supilkite česnakus su marinatu į stiklainius, sandariai uždarykite ir palikite atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų