INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
-   šiek tiek   gvazdikėlių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   laurų lapų 
-   1 litras   vandens 
-   2 valgomieji šaukštai   druskos 
-   šiek tiek   šprotų (švieži) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų. 
 
 Skanaus.
   Autorius: Rimantas 
           INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
-   šiek tiek   gvazdikėlių 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   šiek tiek   laurų lapų 
-   1 litras   vandens 
-   2 valgomieji šaukštai   druskos 
-   šiek tiek   šprotų (švieži) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų. 
 
 Skanaus.
   Autorius: Rimantas 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI