INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
  -   šiek tiek   gvazdikėlių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   laurų lapų 
  -   1 litras   vandens 
  -   2 valgomieji šaukštai   druskos 
  -   šiek tiek   šprotų (švieži) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų. 
 
 Skanaus.   
    Autorius: Rimantas 
           INGREDIENTAI:
  -   1 valgomasis šaukštas   cukraus 
  -   šiek tiek   gvazdikėlių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   laurų lapų 
  -   1 litras   vandens 
  -   2 valgomieji šaukštai   druskos 
  -   šiek tiek   šprotų (švieži) 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Visus prieskonius pavirti 15 min., pabaigai įpilti pusė stiklinės acto, užvirinti, atvėsinti ir užpilti išplautus šprotus. Valgome po 2 parų. 
 
 Skanaus.   
    Autorius: Rimantas 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI