Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui dar reikės saujos beržo lapų.
Surinktus kazlėkus išvalome, išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame 40 min. Nukošti grybai sudedami į stiklainius ir užpilami marinatu. Sterelizuojame 1 litro stiklaini 20 min.
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 2 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui dar reikės saujos beržo lapų.
Surinktus kazlėkus išvalome, išplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Verdame 40 min. Nukošti grybai sudedami į stiklainius ir užpilami marinatu. Sterelizuojame 1 litro stiklaini 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą