REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 5 burokėlių
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 100 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 litras vandens
  • 5 burokėlių
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 100 mililitrų acto
  • 2 valgomieji šaukštai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Geriausia naudoti ir parduotuvės pirktus, jau išvirtus ir nuluptus burokėlius. Juos sutarkuokite, puode užpilkite vandeniu, actu ir užberkite kmynais, druska bei cukrumi. Virkite 15 minučių. Nepamirškite nuolat maišyti.
  2. Masę sudėkite į stiklainius, pridenkite juos dangteliais ir pasterizuokite 20 minučių. Sandariai uždarykite ir leiskite atvėsti.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų