Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 225 gramai ančiuvių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai citrinų
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 225 gramai ančiuvių (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ančiuvius nuplauti, pašalinti vidaus organus ir dar kartą perplauti.
Išskleistus ančiuvius sudėti vienu sluoksniu į stiklinį indą, apibarstyti druska, apšlakstyti šviežiai spaustomis 3 citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstyti smulkintu česnaku bei petražolėmis ir palikti bent 2 valandoms marinuotis.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą