INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   citrinų 
-   1 vienetas   silkių (su galva) 
-   šiek tiek   alyvuogių aliejaus 
-   šiek tiek   druskos 
-   šiek tiek   citrinpipirių 
-   šiek tiek   žolelių 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Silkei nupjauname galvą, atskiriame nuo kaulo ir odos. Gautą silkės filė supjaustome gabaliukais ir sudedame į dubenį. Supjaustytus gabaliukus apibarstome citrinpipiriais, druska, SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis ir išspaudžiame citrinos sultis. Užpilame skiestą vandenį su actu (0,5 stiklinės vandens ir 2 valg.š. maistinio acto). Paliekame kelioms valandoms.
 Marinuotus silkės gabaliukus sudedame į paruoštą indą, dedame supjaustytus svogūnų žiedus ir pilame alyvuogių aliejaus.
 Skanaus.
   Autorius: Jelena 
     REKLAMA