Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 100 gramų brokolių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą suminkiau su 1 kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, virtomis morkomis, brokoliais, pievagrybiais, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
Iš gautos masės suformavau kepsnius ir apvoliojau juos paeiliui miltų bei kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepiau keptuvėje su aliejumi ir patiekiau su bulvių koše bei daržovėmis.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 100 gramų morkų (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 400 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė džiūvesėlių
- 6 vienetai pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 100 gramų brokolių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos faršą suminkiau su 1 kiaušiniu, susmulkintu svogūnu, virtomis morkomis, brokoliais, pievagrybiais, išspaustu česnaku, druska bei pipirais.
Iš gautos masės suformavau kepsnius ir apvoliojau juos paeiliui miltų bei kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Kepiau keptuvėje su aliejumi ir patiekiau su bulvių koše bei daržovėmis.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą