REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto baklažanų (nedidelis)
  • 4 česnakų
  • 4 vienetai pomidorų pastos
  • 70 gramų svogūnų (laiškai)
  • 2 vienetai tunų (skardinės, savose sultyse)
  • 150 gramų spagečių
  • 100 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į pasūdytą verdantį vandenį įdedame spageti makaronus, įpilame šiek tiek aliejaus ir verdame. Kai makaronai išverda, perkošiame juos per sietelį. Taip pat perpilame makaronus šaltu vandeniu, tuomet jie nesulips.
    Svogūno laiškus ir česnaką smulkiai supjaustome. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odelę ir supjaustome kubeliais. Nedideliais kubeliais supjaustome ir baklažanus.
    Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto, pakepiname smuklintą baklažaną, vėliau beriame svogūno laiškus, tuomet įdedame česnaką, dar šiek tiek pakepiname. Po to į keptuvę įdedame pomidorus, maišydami kepame apie 5 minutes. Sudedame tuną, įberiame baltųjų pipirų pagal skonį, supilame grietinėlę. Maišydami kepame kol padažas užvirs. Išjungiame ugnį.
    Tuno padažą pilame ant makaronų. Ant viršaus dar galima pabarstyti pjaustytų svogūnų laiškų.
    Skanaus!
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų