REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių (3 gabaliukai)
  • 100 gramų makaronų
  • 100 gramų voveraičių
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek mocarelos sūrio (pabarstymui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!

Autorius: Martyna

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 arbatinis šaukštelis kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek kiaulės lašinių (3 gabaliukai)
  • 100 gramų makaronų
  • 100 gramų voveraičių
  • 50 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek mocarelos sūrio (pabarstymui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų