Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (3 gabaliukai)
- 100 gramų makaronų
- 100 gramų voveraičių
- 50 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek mocarelos sūrio (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bazilikų (lapeliai)
- šiek tiek čiobrelių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek kiaulės lašinių (3 gabaliukai)
- 100 gramų makaronų
- 100 gramų voveraičių
- 50 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek mocarelos sūrio (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lašinukus supjaustome ir neilgai pakepame ant sviesto, supilame smulkiai pjaustytus svogūnus, pamaišome. Voveraites 10 min. apverdame, o išvirus dedame į keptuve ir pakepame 5 min. Supilame prieskonius, o gale - makaronus ir grietinėlę ir dar patroškiname apie 4 min. Patiekiame lėkštėje su patarkuotu sūriu ir papuošiame šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą