Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek dešrelių (pieniškos, 3-4)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- šiek tiek makaronų (figūriniai, pakuotė)
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui, virimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek daržovių (šaldytos, pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pasūdytą verdantį vandenį sudėti makaronus, įpilti šaukštą aliejaus, virti 10 min.
Į keptuvę su aliejumi sudėti supjaustytus pievagrybius, daržoves ir apskritimukais supjaustytas dešreles. Patroškinti 10 min ir sudėti grietinę, pomidorų padažą, pagardinti druska, pipirais, prieskoniais pagal skonį.
Ant sudėtų į lėkštę virtų makaronų uždėti troškinį. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek dešrelių (pieniškos, 3-4)
- 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
- šiek tiek makaronų (figūriniai, pakuotė)
- 300 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui, virimui)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek daržovių (šaldytos, pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į pasūdytą verdantį vandenį sudėti makaronus, įpilti šaukštą aliejaus, virti 10 min.
Į keptuvę su aliejumi sudėti supjaustytus pievagrybius, daržoves ir apskritimukais supjaustytas dešreles. Patroškinti 10 min ir sudėti grietinę, pomidorų padažą, pagardinti druska, pipirais, prieskoniais pagal skonį.
Ant sudėtų į lėkštę virtų makaronų uždėti troškinį. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą